Hvornår kan jeg træne SUP?

For at begynde til SUP skal du melde dig ind i CWS (brug knappen til højre) og herefter deltage på tre introduktionshold á ca. to timers varighed eller tage introen over en weekend på to gange tre timer.

Første introforløb i 2018 starter i maj – info bliver meldt ud på hjemmesiden og Facebook-siden i april. 

Introforløbet sørger for, at du bliver ordenligt præsenteret for klubben, møder andre nye medlemmer og instruktører, får viden om udstyrsregler, sikkerhed og havnereglement samt optimerer dine basale SUP-færdigheder.

Er du erfaren SUP’er og er f.eks. frigivet i en anden SUP-forening, kan du kontakte sup@copenhagenwatersports.dk og evt. nøjes med en intro til foreningen og udstyr, før du starter træning.

Efter intro kan du deltage på almindelige træningshold. På træningsholdene kan du forbedre dine SUP-færdigheder og træne såvel teknik som udholdenhed og padle ture.

Efter minimum tre almindelige træningsgange er der mulighed for at blive frigivet, hvorefter du ud over træning frit kan benytte udstyret og tage på vandet med andre frigivne medlemmer – også uden for den organiserede træning. Efter frigivelse er det ligeledes muligt at deltage på øvede hold.

Nedenfor finder du vores online bookingsystem, hvor du som medlem kan booke dig ind på de forskellige træninger. Du bliver oprettet i systemet så snart du har betalt dit kontingent.

Hvis du blot har lyst til at snuse til SUP afvikler Copenhagen Watersports tre Open SUP i løbet af 2018. Her kan du gratis og uforpligtende prøve SUP af. I løbet af april opretter CWS det første arrangement, som forventes at blive første weekend i juni. Du tilmelder dig via knappen til højre.

Kontakt Ditte Toft på sup@copenhagenwatersports.dk, såfremt du har spørgsmål angående SUP.

Introforløb

Intro 1: Introduktion

Intro 2: Teknik og sikkerhed

Intro 3: Teknik og cruising

CWS giver mulighed for at gennemføre intro i hverdagene eller over en weekend, hvor man på to dage tager alle tre introer.