Coast Rafting Challenge 2013

Endnu engang afholder RCC årets mest udfordrende og sjoveste event: Coast Rafting Challenge 2013.

Du har muligeden for at tilmelde et eller flere hold, både som privat person eller som virksomhed.

Kontakt RCC eller ring direkte til Michael Lindberg på tlf. 25 14 20 68 og hør nærmere om pris og muligheden for et kyst rafting event.

Coast Rafting Challenge er et halvdags arrangement hvor virksomhedens ansatte dystre mod hinanden i forskellige rafting discipliner. Der konkurreres i teams á 6 pers., hvor hvert hold får udleveret en raft (gummibåd), redningsveste og padler. Herudover tildeles hvert team også en instruktør fra det Danske Rafting Landshold. Fysikken og samarbejdet bliver med garanti sat på prøve og relationen mellem de ansatte bliver i den grad udviklet i en positiv retning.

Rafting Club Copenhagen står naturligivis for afvikling af eventen, levering af udstyr, forplejning m.m. og vil samtidig sørge for uddannede livreddere således sikkerheden er i top. Det eneste du/i skal medbringe er en stærk kamp gejst og godt humør!

I 2011 deltog Banedanmark med næsten 120 medarbejdere hvilket blev en kæmpe succes! Du kan se en kort video fra dagen her. I 2012 havde klubben fornøjelsen af at have Skt. Annæ Skolens ansatte i vandet – se videoen her. Yderligere afviklede klubben også et kyst event for 70 elever af selv samme skole.

Klik på folderen nedenfor hvis du vil læse mere om Coast Rafting Challenge 2013.

Skrmbillede 2013-01-08 kl. 00.07.09