Copenhagen Watersports åbner for sæsonen 2021

Copenhagen Watersports (CWS) er klar til at byde nye medlemmer velkommen i foreningen og til masser af timer med god træning og socialt samvær på vandet.

Ny på SUP?
Nye medlemmer til SUP skal starte med intro, som består af to træninger à tre timer hen over en weekend. Herefter er der adgang til almindelig træning i foreningen. Introen giver introduktion til foreningen, udstyr og klæder medlemmerne på til at begå sig på vandet på et SUP-board.

SUP træning
CWS tilbyder SUP trænign på forskellig niveau. Den almindelige træning har fokus på at arbejde videre med træningen fra introen og at tage ture på vandet på SUP-boardet.
Hvis du vil arbejde videre med din teknik og prøve dine evner af på de mere avancerede og sjove raceboards, kan man deltage på CWS’ øvet hold eller raceholdet.
Derudover er der plads til masser af hyggeture på vandet både i Københavns Havn og på Amager Strand.

Kajak og rafting
Kajak og rafting har ingen faste træninger lige nu, men skriv en mail til copenhagenwatersports@gmail.com hvis det er her din interesse ligger.

Hvordan bliver jeg medlem?
Læs mere om medlemskab af CWS og bliv medlem her.

Vi glæder os til at byde nye som gamle medlemmer velkommen – til et stærkt fællesskab med socialt samvær, træning og masser af sjov på vandet.