CWS åbner for en ny SUP-sæson

Copenhagen Watersports er klar til at byde nye SUP-medlemmer velkommen til foreningen og til masser af god timer med træning og socialt samvær på vandet.

CWS er ved at være klar til endnu en sæson på vandet. Der er nu åbnet for tilmelding for nye medlemmer, og den 20.-21. maj løber det første introforløb for nye af stablen.

Vi glæder os til at byde såvel gamle som nye medlemmer velkommen til vores forening – til socialt samvær, træning og masser af sjov på vandet.

Hold
Nye skal starte med intro, som består af tre træninger  à to timer eller et weekendforløb over to dage à tre timer. Herefter er der adgang til almindelig træning i foreningen. Introen giver introduktion til foreningen, udstyr og klæder medlemmerne på til at begå sig på vandet på et SUP-board.

Den almindelige træning har fokus på at arbejde videre med træning og at tage ture på vandet på SUP-boardet.

Ønsker man at arbejde videre med sin teknik og prøve sine evner af på de mere avancerede og sjove raceboards, kan man deltage på CWS’ øvet hold eller raceholdet.

Se oversigten over træninger i CWS her

Børnehold
CWS har også et børne- og ungehold, som træner hver onsdag i Amager Strandpark. Skriv til sup@copenhagenwatersports.dk, hvis dit barn har lyst til at prøve kræfter med SUP.

Open SUP
Hver måned er der mulighed for ganske gratis at snuse til SUP-aktiviteterne i CWS. Den første søndag i måneden afholder CWS Open SUP ved Hal C på Arsenalvej.

Ønsker du at prøve SUP ved Open SUP, kan du tilmelde dig her

Læs mere om medlemskab af CWS og bliv medlem her

SUP_sommer2016