CWS’ Raft Team Denmark Ladies vinder World Cup i Østrig

Sølv til Copenhagen Watersports kvinde rafting hold ved dette års World Cup i Østrig!

Efter op og nedture sejrede kvinderne alligevel i World Cup’ens sidste disciplin – den ultimative test – den lange og seje downriver!

Med en svær 5. og 8. plads i henholdsvis Head2Head og Slalom efter en ufattelig flot 1. plads i sprint, lå en plads på podiet ikke lige for – MEN – søndagens downriver skulle vise sig at give kvinderne blod på tanden efter noget metal. Startende i 6. position lykkedes det dem at overhale 4 hold igennem den knap 60 minutter udmattende downriver og en 2. plads var sikret blandt samtlige hold.

Der er mange point at hente i downriver disciplinen og trods en 5. og 8. plads blev det altså samlet til en flot overall 2. plads til kvinderne.

Det er ikke første gang at kvinderne får en sølv ged med hjem fra Alperne i Østrig – så endnu engang vist kvinderne at hård træning og høj rejseaktivitet bære frugt af sig.

For Copenhagen Watersports herre holde lykkedes det også at kæmpe sig flere placeringer frem i downriver disciplinen og derfor blev det til en samlet 13. Plads blandt de 38 deltagende hold.

Flot kæmpet og STORT tillykke de danske rafting landshold!