Skal jeg have taget kurser eller have erfaring med vandsport for at blive medlem?

Nej!

Selvom du er helt ny i vandsport kan du sagtens blive medlem og deltage i foreningens aktiviteter. Du kan starte direkte med rafting, mens du starter med intro i SUP samt fosskajak og -kano.

Skal man være medlem for at komme på SUP introkursus?

Ja, du skal have et gyldigt medlemskab af CWS og derudover have betalt et introkursus gebyr på 250 kr. Læs mere om medlemskab her

Hvornår kan jeg starte på SUP introkursus?

Vi starter introhold løbende i sæsonen. Hold øje med hjemmesiden for aktuelle træningstider: http://copenhagenwatersports.dk/home/traeningstider-og-hold/

Hvordan bliver jeg medlem?

Du udfylder den online indmeldelsesblanket på http://copenhagenwatersports.dk/home/bliv-medlem/ og betaler for det medlemskab, du ønsker. Herefter er du medlem og kan tilmelde dig hold i de forskellige discipliner. Vær opmærksom på, at hvis du er nyt medlem i SUP samt fosskajak og -kano, skal du også have et introforløb.

Hvor gammel skal man være for at blive medlem?

Der er ikke fastsat hverken en øvre eller nedre aldersgrænse for at blive medlem. Vi prøver at imødekomme den efterspørgsel, som kommer fra nuværende og nye medlemmer så godt, vi overhovedet kan.

I SUP har foreningen et ungdomshold. For mere information om dette kontakt CWS.

Hvad koster SUP introkursus?

Ud over et almindeligt medlemskab på 800 kr. koster kurset 250 kr. Dvs. det koster i alt 1.050 kr. at tage kurset, men så er du også medlem af CWS og får adgang til alle klubbens aktiviteter, træninger, events mv.

Hvordan kommer jeg igang med rafttræning?

Hvis du gerne vil prøve rafting, skal du kontakte bestyrelsesmedlem Nikolaj Clausen, på telefon 2815 2100.

Kan jeg komme forbi og hilse på, inden jeg melder mig ind i klubben?

Ja du skal være velkommen til at komme og sige hej, men du skal være opmærksom på, at vi ved almindelige træninger er på vandet og derfor er lidt svære at fange. Du kan i stedet overveje at kigge forbi til en af vores Open SUP, der løber af stablen cirka en gang om måneden. Se mere her

Hvad er Open SUP?

Vi afholder Open SUP Day den første søndag i måneden, hvor ikke-medlemmer kan komme og prøve SUP gratis i en halv time og samtidig hilse på nogle af vores instruktører. Foreningen stiller ud over instruktører alt udstyr til rådighed. Tilmelding sker via linket på denne side

Hvornår har i Yoga SUP?

Det tilbyder vi på pt. ikke på fast basis, desværre. Men vi arbejder på at kunne tilbyde det snarest.

Kan man få arbejde som Yoga SUP instruktør?

Nej, alt arbejde i klubben er frivilligt, og vi kan derfor ikke betale en instruktør. Har du lyst til at være en del af klubben og undervise frivilligt skal du være meget velkommen til at kontakte os på copenhagenwatersports@gmail.com.

At blive instruktør i SUP kræver bl.a. at du har en certificeret SUP-uddannelse fra DSRF eller ISA. Hvis ikke du har en sådan uddannelse, kan vi hjælpe dig med at komme af sted på uddannelse.

Hvem er medlemmer i klubben?

Vi hilser alle velkommen i CWS. Klubben er for alle over fem år: http://copenhagenwatersports.dk/home/galleri/