Foss kajak & kano i CWS!

Nu kan du fra d. 1. marts 2015 dyrke endnu en våd og actionfyldt sport i CWS – nemlig Foss kajak & kano! Vi har glædet os enormt meget til at kunne tilbyde denne aktivitet i foreningen, og målet er 100% klart: Vi vil samle, styrke og udvikle det danske white water miljø!

CWS har været platform for udvikling af white water sporten i Danmark igennem mange år (siden 2001), dog primært med fokus på konkurrence rafting. Nu ønsker vi for alvor at sætte skub i udviklingen af det danske white water miljø og der er allerede blevet gjort et stort stykke arbejde af de mest kompetente foss kajak og kano udøvere i Danmark.

wwnews2

Vi har igennem vinteren 2014/2015 samlet og mødtes med en række af de bedste udøvere i Danmark, hvor der igennem lange møder og mails er blevet diskuteret mål, potentialer og aktiviteter. Det hele er blevet kvalificeret i et aktuelt foss kajak & kano udvalg, som indeholder følgende personer:

nww

Nilas Brinck (tovholder)
Mads Udsen (ansvarlig for ture)
Silas Kraul (ansvarlig for træning og slalom)
Mike Hynes (ansvarlig for sikkerhed og uddannelse)
Morten Bertelsen (CWWP projektleder)
Jakob Færch (DSRF formand)
Michael Lindberg (CWS formand)
Ida Bendtsen
Alan Rasmusen
Aiyo Jensen
Rune Erlangsen
Morten Engelsted
Giuseppe Liverino
Jens Teglers
Mads Fogh

Foruden tilslutningen af foss kajak og kano udvalget i CWS vil sporten også blive forankret nationalt i Dansk Surf & Rafting Forbund. Det betyder at foss kajak og kano langt om længe vil blive understøttet af et nationalt forbund og derved på sigt opnå anerkendelse i dansk idræt. Med andre ord er CWS med til at skrive historien om udviklingen af en helt særlig og utrolig udfordrende idræt.

Sæson 2015 i CWS vil byde på ugentlige træninger, de fedeste ture både syd og nord på samt sikkerhed- og redningskurser. Første tur er allerede planlagt til Soca i Slovenien og selvom der er ved at være godt fyldt op er der stadig ledige pladser. Du kan se mere om turen og tilmelde dig på:

Information om foss kajak & kano i CWS finder du i menuen øverst eller her.

brandset1BrandsetPreeslide-ula