Nyt kvindehold i Rafting Club Copenhagen!

Rafting Club Copenhagen har tidligere haft et velfungerende kvindehold som bl.a. har deltaget ved flere store internationale konkurrencer. Desværre gik holdet i opløsning i 2010, og klubben forsøger derfor nu at genetablere et stærkt kvindehold.

Kunne du tænke dig at være en del af det nye hold? Så læs videre her…

Det første spørgsmål du stiller dig selv er formentlig – hvordan dyrker man rafting i Danmark?

I RCC træner vi på fladt vand i store rafts, hvor rytme, styrke, forståelse af hinanden m.m. er det primære mål. Det betyder således, at du får en udfordrende sport, hvor både din fysiske præstation og dine samarbejdsevner sættes på prøve. Når tiden og de økonomiske ressourcer er til det, rejser holdende på træningslejr i Sverige eller Norge eller til konkurrencer i Europa for, at få white water erfaring. Og her bliver du for alvor udfordret – både fysisk og mentalt. Det er samtidig disse ture der giver motivation til at træne på det flade vand, for netop at kunne få de store “våde” oplevelser på vilde floder i udlandet.

Konkurrence rafting foregår altid på en naturlig eller kunstig flod, hvor der skabes white water ved hjælp af flodens vandflow, hældning og forhindringer (sten). Floderne klassificeres fra 1-5 (6), hvor 1 er betegnelsen for fladt vand og 5 (6) for vandfald lignende tilstande eller meget tekniske passager. De fleste konkurrencer afholdes på klasse 2-4+. Der findes 4 discipliner til en hver konkurrence: Sprint, Head 2 Head, Slalom og Downriver. Hvis du vil vide mere om de enkelte discipliner kan du surfe lidt rundt på siden her i de forskellige nyheder og danne dig et billede af konkurrencerafting.

Er du stadig hooked? Tirsdag d. 11. september afholder vi endnu en åben træning fra kl. 19.00-20.30, hvor du har mulighed for at prøve sporten sammen med andre nye medlemmer.

Du skal blot medbringe:

  • Badetøj
  • T-shirt og/eller langærmede træningstrøje
  • Evt. vindjakke afhængigt af vejrforhold
  • Håndklæde,
  • Drikkedunk
  • Godt humør

Vi sørger for våddragt, redningsvest, padler, raft m.m.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til raftingdk@gmail.com eller ved at ringe direkte til Michael Lindberg på 25 14 20 68.