Nedenfor kan du læse vigtig information om at starte til SUP i CWS. Det er vigtigt, at du læser dette igennem, før du starter.

Introweekend

Når du tilmelder dig introweekend er det vigtigt at du kan deltage begge dage sammenhængende. Lige nu kan vi tilbyde intro følgende weekender:

– 1.-2. maj (kl. 10-13 begge dage)
– 15.-16. maj (kl. 10-13 begge dage)
– 29.-30. maj (kl. 10-13 begge dage)
– 12.-13. juni (kl. 10-13 begge dage)
– 10.-11. juli (kl. 10-13 begge dage)
– 24.-25. juli (kl. 10-13 begge dage) – aflyst

Hvad koster medlemskab og intro?

Prisen for medlemskabet som nyt SUP-medlem er i alt 1.050 kroner for en sæson. Dvs. at du i denne sæson er medlem fra indmeldelsesdatoen og frem til 30. april 2022. Prisen dækker medlemskab af CWS (800 kroner) og intro til SUP (250 kroner). Du kan ikke tage intro uden at være medlem, og derfor koster det samlet 1.050 kroner.

Når du har gennemført intro får du adgang til de almindelige SUP-træninger.

Meld dig ind i CWS

Når du klikker på tilmeldingslinket nedenfor, kan du oprette dig som medlem af CWS (“Ny profil på Holdsport.dk”) og tilmelde dig SUP intro. I kalenderen finder du introholdene. Introforløbet foregår over en weekend med tre timer lørdag og tre timer søndag. Du skal kunne deltage begge dage, når du tilmelder dig.

Tilmeld dig her

Praktisk om starten i CWS!

1. Hold
Introforløbet består af 6 timer. Du tager introforløbet over en weekend over to dage (lørdag og søndag) af tre timer. På introforløbet får du vigtige informationer om klubben, udstyret, sikkerhed samt de første vigtigste tekniske øvelser. Du skal tage introforløbet over samme weekend og ikke sprede det over flere weekender.
Efter introforløbet kan du tilmelde dig de almindelige SUP-hold.

2. Tilmelding
CWS benytter Holdsport til håndtering af medlemmer og booking af hold. Her finder du alle introhold, og du bliver tilføjet adgang til de almindelige SUP-hold efter introforløbet. Du kan benytte Holdsport på computer eller via app på telefon/tablet.

Du tilmelder dig introholdene – og efter intro de øvrige SUP-træninger – ved at finde træningen, du ønsker at deltage på og klikke tilmeld. Tilmeld dig kun de hold, du forventer at deltage på, så du ikke optager plads fra andre. Og husk at melde fra i god tid, hvis du bliver forhindret, så et andet medlem kan få din plads.

3. Afmelding
Bliver du forhindret i at deltage i en træning, som du har tilmeldt, er det vigtigt, at du afmelder dig så snart, du ved det. Dog senest to timer før (ved hverdagstræninger) og dagen før kl. 12 ved intro. Så sikrer du, at der er plads til et andet medlem på holdet. Så hjælper vi hinanden.

4. Kontingent
Du modtager opkrævningen for dit medlemskab af CWS og introforløbet inden for det første døgn efter din tilmelding. Medlemskab af CWS koster 800 kroner og introforløbet 250 kroner. Altså i alt 1.050 kroner for et medlemskab, der varer fra indmeldelse til 30. april 2022.

5. Første træning – hvor?
Intro forgår med mindre andet er meddelt fra CWS’ containere på Holmen. Ved intro mødes I ved Hal C, Arsenalvej 6, 1437 København K. Herfra går holdet sammen til containerne, der ligger i skovområdet nær Hal C.

6. Første træning – hvad skal jeg have med?
CWS stiller board, leash, padle og svømmevest til rådighed. Det er muligt at låne en longjohn (neopren uden ærmer) eller våddragt, men CWS opfordrer pga. coronasituationen til, at du selv anskaffer våddragt, longjohn eller andet passende udstyr. Pga. corona skal neoprenudstyr nemlig hænge i karantæne, og vi kan efter intro derfor ikke garantere, at der er en dragt i din størrelse.

Du skal medbringe badetøj og/eller sportstøj til at have under våddragt (longjohn), håndklæde og vand. Tag gerne en kort- eller langærmet t-shirt (afhængig af vejret) til at have på under longjohn’en.