Teva er ny sponsor for landsholdet i 2012 og 2013

Vi er stolte over at kunne præsentere Teva, som en af de nye sponsorer for Raft Team Denmark i både 2012 og 2013. Teva støtter i første omgang landsholdet med beklædning og flere af deres top professionelle produkter, herunder: vådsko, sandaler og flip flops. Alle dele er uundværlige når landsholdet til dagligt træner i København eller drager til konkurrence i udlandet. Under træning og konkurrence er vådskoene naturligvis at foretrække, men efter flere timer på vandet er det vigtigt at landsholdet også kan bevæge sig rundt i kvalitets fodtøj.

Nedenfor ses de produkter som Teva har leveret:

 

Teva har produceret vådsko, sandaler og flip flops mere end 25 år og har derfor stor erfaring på markedet. Virksomheden har hovedsæde i USA og co-founder er tidligere river rafting-guide i Grand Canyon. Teva sponsorer flere professionelle atleter inden for White water sports, mountainbike og surf. Du kan finde hele deres sortiment på www.teva.com hvor du også kan se spændende videoer af top professionelle atleter.

Fritidsagenten www.fritidsagenten.dk) repræsenterer Teva i Danmark, hvorfor du også kan tage kontakt til disse, såfremt du er yderligere interesseret iTeva og deres produkter.