Hvornår kan jeg træne SUP?

Ny SUP’er

For at begynde til SUP skal du melde dig ind i CWS og herefter deltage en weekendintro, der består af tre timers undervisning lørdag og tre timers undervisning søndag..

Introforløbet sørger for, at du bliver ordenligt præsenteret for klubben, møder andre nye medlemmer og instruktører, får viden om udstyrsregler, sikkerhed og havnereglement samt optimerer dine basale SUP-færdigheder.

Efter intro kan du deltage på almindelige træningshold. På træningsholdene kan du forbedre dine SUP-færdigheder og træne såvel teknik som udholdenhed og padleture.

Erfaren SUP’er

Er du erfaren SUP’er og er frigivet i en anden SUP-forening, kan du kontakte copenhagenwatersports@gmail.com og evt. nøjes med en intro til foreningen og udstyr, før du starter træning.

Frigivelse

Efter minimum tre almindelige træningsgange ud over introforløbet er du frigivet (hvis du lavede svømmetest til intro), hvorefter du ud over træning frit kan benytte udstyret og tage på vandet med andre frigivne medlemmer – også uden for den organiserede træning. Som medlem i CWS skal man altid minimum være to medlemer på vandet af gangen.

Introforløb

Intro indeholder:

  • Introduktion til foreningen
  • Introduktion til SUP
  • Teknik
  • Sikkerhed
  • Ture

Introforløb foregår over en weekend med tre timer om lørdagen og tre timer om søndagen.

Se indhold på introforløb

Se krav til frigivelse i CWS

Regler og retningslinjer for SUP i CWS