Tuborgfondet støtter RCC med 25.000 kr.!

Tuborgfondets formål er at virke for udvikling og gennemførelse af samfundsgavnlige initiativer og aktiviteter. Der lægges særlig vægt på, at rigtig mange får gavn af de ting, som bliver købt for pengene (red. Tuborgfondet).

Rafting Club Copenhagen oplevede en stor tilslutning til klubben i løbet af sommeren 2012, både kvinder og herre i senior og ungdomskategorierne. Kombinationen af 10 år gammelt udstyr og tilstrømningen af nye medlemmer satte et ekstra pres på udstyret i klubben. Derfor valgte RCC at søge penge ved Tuborgfondet.

Ansøgningen blev imødekommet og fondet har valgt at støtte klubben med hele 25.000 kr.! Vi er meget stolte og glade for støtten, hvorfor vi siger TUSIND TAK til Tuborgfondet!

Pengene skal gå til indkøb af nyt udstyr som kan fremme raftingsporten i klubben. Derfor har klubben valgt at indkøbe følgende udstyr:

328_54_d          327_54_d           63_20_d           345_15_d

Så snart klubben har fået udstyret hjem fra leverandøren vil Tuborgfondet blive kontaktet i forbindelse med den obligatoriske dokumentation for modtagelsen af støtte.

Vi siger endnu engang TUSIND TAK for hjælpen til Tuborgfondet. Du kan finde mere information om Tuborgfondet på deres hjemmeside: www.tuborgfondet.dk