Uge #1 – Mere end 25 nye SUP’ere på vandet!

Rafting Club Copenhagen (RCC) havde i den forgangne uge kæmpe succes med opstarten af SUP som foreningsaktivitet i klubben. Mere end 25 nye potentielle medlemmer var på vandet og havde en fantastisk oplevelse i de naturskønne områder på Holmen. Ugen forinden uddannede klubben 10 nye SUP instruktører i regi af Dansk Surf & Rafting Forbund, som afviklede ISA SUP Flat Water Instruktør kursus i København.

I den kommende uge fortsætter RCC med flere introkurser for nye medlemmer og har allerede mere end 20 personer tilmeldt henholdsvis mandag og torsdag. Personer der allerede har været på introkursus har mulighed for at deltage på udbudte SUP Cruising træningshold. RCC tilbyder i den kommende uge hele 5 træningshold og mere end 20 personer har allerede tilmeldt sig holdende.

Fra d. 20. maj fortsætter RCC med 6 ugentlige SUP Cruising hold og familie SUP hver 2. søndag. Om en måneds tid når nye og gamle medlemmer har indfundet sig på forskellige træningsdage er det planen også at tilbyde ugentlige SUP Race hold, SUP Yoga Events samt træning til SUP White Water.

Rafting Club Copenhagen er MEGET tilfredse med den store tilslutning til klubbens nye foreningsaktivitet.