Information til nye medlemmer

Du er nu blevet medlem af Københavns bedste vandsportsklub – i hvert fald set med vores øjne 😉 Vores vision er at skabe det ultimative miljø for de fedeste og vådeste vandsportsoplevelser i København.

Det betyder, at du lige nu kan dyrke en vifte af aktiviteter, herunder Stand Up Paddle, Rafting og Foss Kajak & Kano, og vi tør godt love, at det bliver en sæson fyldt med super fed træning og masser af wetness!

Vores aktiviteter er forankret i såkaldte aktivitetsudvalg, som har hver deres tovholder. Har du spørgsmål til de enkelte aktiviteter er der kontaktinfo nedenfor i info om henholdsvis SUP og white water-aktiviteter (rafting samt foss kano og kajak). Har du spørgsmål til bestyrelsen kan du kontakte dem via kontaktformularen.

Velkommen til CWS – vi glæder os til at se dig på vandet!

Praktisk info om SUP

Du skal tilmelde dig SUP træningshold via siden http://copenhagenwatersports.dk/home/traeningstider-og-hold/

Find holdet, du vil deltage på, klik på det, log ind med det login, du oprettede, da du meldte dig ind i foreningen, og book holdet.

Intro
Vil du dyrke SUP i CWS og er ny i foreningen, skal du først på tre introlektioner (intro 1, 2 og 3 i træningsplanen). Du tilmelder dig intro samme sted, som du betalte for medlemskab (Medlem – intro – pris 250 kr.).

Efter de tre introgange kan du frit tilmelde dig de almindelige SUP træning i planen. Efter minimum fem almindelige træninger (plus de tre introtimer) kan du blive frigivet, hvorefter du sammen med minimum en anden frigivet i foreningen kan benytte udstyret uden for den almindelige træning også (kræver en nøgle, som man kan rekvirere efter frigivelse).

Påklædning
Foreningen stiller udstyr til rådighed, herunder også våddragter og -sko. Er vejret koldt, kan du med fordel medbringe en langærmet trøje til at have indenunder våddragten.

CWS har adgang til omklædningsrum i Hal C. Kontakt copenhagenwatersports@gmail.com for at få et nøglekort.

Har du spørgsmål vedrørende SUP, kan du kontakte SUP-udvalget på copenhagenwatersports@gmail.com eller via Facebookgruppen

Praktisk info om white water sports

Rafting
For at deltage i rafting skal du møde op til en af de ugentlige træninger. Start til den åbne ugentlige træning om torsdagen. Læs mere om rafting træningstider her: http://copenhagenwatersports.dk/home/traeningstider/

Foss kano og kajak
Den endelige træningsplan for foss kano og kajak er endnu ikke fastlagt. Kontakt Silas Kraul for info om træning via Facebookgruppen.

Påklædning
Foreningen stiller udstyr til rådighed, herunder også våddragter og -sko. Er vejret koldt, kan man med fordel medbringe en langærmet trøje til at have inde under våddragten.

CWS har adgang til omklædningsrum i Hal C. Kontakt copenhagenwatersports@gmail.com for at få et nøglekort.

Har du spørgsmål til rafting eller foss kano og kajak, kan du kontakte foreningen på copenhagenwatersports@gmail.com

CWS Fælleskab

Vi tror på, at en klub skabt af medlemmerne for medlemmer giver de største glæder og muligheder for alle – både sportsligt og socialt. Derfor er (næsten) alt muligt i CWS, når medlemmerne støtter op om det. Det gælder nye aktiviteter, særlige events, ugentlige træning, fester og vilde visioner.

Vi glæder os derfor over, at du vil være en del af CWS-fællesskabet og sammen med os fortsætte med at udvikle klubben og klublivet i og omkring vandet.

Kommunikation

Det meste af klubbens kommunikation foregår via Facebook og enkelte nyhedsbreve.

Når du bliver medlem bliver du tilføjet den interne CWS-gruppe på Facebook, hvorfra du kan følge med i klubbens aktiviteter. Er du endnu ikke blevet tilføjet, kan du klikke her og søge om adgang, hvorefter en administrator godkender dig til gruppen.

Du kan selvfølgelig også orientere dig på www.copenhagenwatersports.dk.

Sociale arrangementer

I CWS afholder vi løbende events, herunder konkurrencer, fyraftenshygge, deltagelse til kulturhavn, sommerfest, julefrokost og afholdelse af DM. Alt bliver afviklet af frivillige i CWS, og vi har altid brug for ekstra hænder.

Hold dig opdateret via hjemmesiden og Facebook, og meld endelig dine kompetencer på banen, hvis du har lyst til at hjælpe til.

Vi ses på vandet!

De vådeste hilsner
CWS bestyrelse

All rights reserved - Copenhagen Watersports - Arsenalvej 6, 1436 København K