Velkommen til SUP i Rafting Club Copenhagen!

Rafting Club Copenhagen (RCC) ønsker at byde alle velkommen til klubbens nye aktivitet: Stand Up Paddle (SUP)

Klubben vil i 2013 tilbyde SUP som en helt ny foreningsaktivitet i Danmark. SUP er en sport med rødder tilbage fra den Hawaiianske kultur. Sporten er en ældre form for surfing og opstod tilbage i 60’erne, som en måde hvorpå surferne kunne padle længere tid på ”lange” bølger grundet den hastighed de kunne opnå, ved at stå oprejst på surfbrættet og padle. Stand Up Paddle har derfor også traditionelt set været forbeholdt kyster med bølger til surf.

Nu introducere RCC dog sporten som en ny, spændende og anderledes motionsform, som kan udøves i alle typer af vandmiljøer: Fladt vand, bølger, white water etc. Aktiviteten har i Danmark været udbudt kommercielt, men nu kan du altså dyrke idrætten på linje med alverdens andre idrætter.

SUP aktiviteten i RCC er i dens første periode støttet af bl.a. Københavns Kommune, som har set utrolig positivt på udviklingen af sporten med RCC som foregangsklub. Derfor vil RCC også præsentere SUP aktiviteten ved bl.a. Kulturhavn 2013, Naturens dag, Christianshavner dag mv.

Formålet med projektet er direkte at udbrede aktiviteten i Danmark og give borgere i København muligheden for at motionere via en ny spændende idræt. Såfremt du kunne have lyst til at være med er du velkommen til at tage kontakt til klubben, for dernæst at blive medlem og deltage i de ugentlige træninger og aktiviteter i klubben.

Vi glæder os til at SUP’e med dig!

Rafting Club Copenhagen