Vinter teori aftener i RCC

De kolde vintermånder i Danmark gør det knap så attraktivt for medlemmerne at være på vandet i raften. Det betyder dog ikke at der mangler aktiviteter i klubben, da disse måneder åbner op for andre muligheder.

Dels er der mere vand i de svenske floder og elve, hvorfor klubben også har en del træningsture planlagte i vintermånederne. Det er koldt, men med det rette udstyr er floderne fine at træne på. Klubben skal i år bl.a. udforske en helt ny destination, Säveån, og håber på at denne flod kan være et nyt træningspot for klubben med en afstand på kun ca. 350 km. fra København.

Vintermånederne byder også på indendørs træning i styrkecenteret, hvor medlemerne har mulighed for at få bygget deres muskelmasse op til forårsæsonen. En god styrke og power er essentiel i raften.

Ydermere træner medlemmerne sikkerhed- og redningsøvelser i Sundby Badet, hvor vandet er varmt og sikkert til at lære forskellige teknikker mv. I løbet af vintermånederne indgår der også hele 9 forskellige teori aftener som medlemmerne bliver eksermineret i til marts 2013.

RCC ser det som et vigtig element at vedligeholde det sociale aspekt i klubben og tilbyder derfor aktiviteter hele året rundt.